Χρώματα υδρυάλου


Αποτελεσματική προστασία προβλημάτων υγρασίας

Η τεχνολογία του υδρυάλου είναι εξαιρετική για την προστασία των επιφανειών από την υγρασία. Μπορεί η εμφάνιση του στην Ελλάδα να είναι σχετικά πρόσφατη, ωστόσο ο υδρύαλος χρησιμοποιούταν ήδη από τη Βυζαντινή εποχή, καθώς ήταν γνωστά τα οφέλη και τα πλεονεκτήματά του. Η τεχνολογία του υδρυάλου μέσα από τα συστήματα βαφής της Caparol γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής για την αντιμετώπιση προβλημάτων υγρασίας.

Τα πλεονεκτήματα των χρωμάτων υδρυάλου


Τι είναι ο υδρύαλος

Ο υδρύαλος είναι φυσικό προϊόν που αποτελείται από διοξείδιο του πυριτίου (άμμο) σε υγρή μορφή ή αλλιώς ρευστοποιημένο γυαλί, σε συνδυασμό με ανθρακικό νάτριο. Οι δύο αυτές ουσίες σχηματίζουν το πυριτικό άλας, μία ένωση διαλυτή στο νερό, γνωστή ως υδρύαλος. Ο υδρύαλος μετά την εφαρμογή του διαθέτει εξαιρετικά υψηλή διαπνοή που αποτρέπει προβλήματα υγρασίας.

Τα χρώματα υδρυάλου της Caparol αποτελούν μία πρωτοποριακή σειρά προϊόντων που καλύπτει όλα τα πεδία εφαρμογής

Χάρη στην υψηλή αλκαλικότητα, παρέχεται άριστη προστασία από την ανάπτυξη μούχλας με φυσικό τρόπο – χωρίς τη χρήση επιπλέον συντηρητικών ουσιών. Η τεχνολογία των επιχρισμάτων υδρυάλου προστατεύει τις όψεις των κτιρίων από μύκητες και μικροοργανισμούς, συνιστώντας ιδανική λύση για τη συντήρηση μνημείων, ιστορικών και διατηρητέων κτιρίων.

Πρόκειται για 100% ανόργανα προϊόντα νερού για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Επιλέγοντας προϊόντα υδρυάλου, από το αστάρι έως το τελικό χρώμα, εξασφαλίζεται εξαιρετική διαπερατότητα υδρατμών. Παράλληλα, η βαφή είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες με την ιδιότητα να διατηρεί την απόχρωση της.

Πέραν από ισχυρή επιφανειακή προστασία όψεων κτιρίων και εσωτερικών χώρων από την υγρασία, είναι υψηλής ποιότητας προϊόντα χωρίς αποχρωματισμό και κιμωλίαση. Επαναβάφονται και χρωματίζονται με ειδικά χρωστικά, ενώ δεν περιέχουν πλαστικοποιητές και διαλύτες, καθιστώντας τα κατάλληλα και για άτομα με αλλεργίες.

Υψηλής τεχνολογίας αστάρι και τελικά χρώματα υδρυάλου με βάση το πυριτικό άλας.

  • Αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων υγρασίας

  • Εξαιρετική διαπερατότητα υδρατμών

  • Χάρη στην αλκαλικότητά τους λειτουργούν ως μυκητοκτόνα με φυσικό τρόπο

  • Ειδική λύση για τη συντήρηση μνημείων και διατηρητέων κτιρίων

  • Υψηλής ποιότητας χωρίς αποχρωματισμό και κιμωλίαση

  • Ευκολία εφαρμογής και διάρκεια στο χρόνο

Τα χρώματα υδρυάλου της Caparol αποτελούν μία πρωτοποριακή σειρά προϊόντων που καλύπτει όλα τα πεδία εφαρμογής. Χάρη στην υψηλή αλκαλικότητα, παρέχεται άριστη προστασία από την ανάπτυξη μούχλας με φυσικό τρόπο – χωρίς τη χρήση επιπλέον συντηρητικών ουσιών. Η τεχνολογία των επιχρισμάτων υδρυάλου προστατεύει τις όψεις των κτιρίων από μύκητες και μικροοργανισμούς, συνιστώντας ιδανική λύση για τη συντήρηση μνημείων, ιστορικών και διατηρητέων κτιρίων.Πρόκειται για 100% ανόργανα προϊόντα νερού για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Επιλέγοντας προϊόντα υδρυάλου, από το αστάρι έως το τελικό χρώμα, εξασφαλίζεται εξαιρετική διαπερατότητα υδρατμών. Παράλληλα, η βαφή είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες με την ιδιότητα να διατηρεί την απόχρωση της.Πέραν από ισχυρή επιφανειακή προστασία όψεων κτιρίων και εσωτερικών χώρων από την υγρασία, είναι υψηλής ποιότητας προϊόντα χωρίς αποχρωματισμό και κιμωλίαση. Επαναβάφονται και χρωματίζονται με ειδικά χρωστικά, ενώ δεν περιέχουν πλαστικοποιητές και διαλύτες, καθιστώντας τα κατάλληλα και για άτομα με αλλεργίες.


Αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων υγρασίας


Εξαιρετική διαπερατότητα υδρατμών


Χάρη στην αλκαλικότητά του λειτουργεί ως μυκητοκτόνο με φυσικό τρόπο


Μεγάλη αντοχή στο χρόνο


Ευκολία εφαρμογής


Αναζητήστε την καλύτερη λύση για εσάςστο κατάστημα που σας εξυπηρετεί

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

CAPAROL VIRTUAL ASSISTANT

Οι ειδικοί της Caparol κοντά σας με ένα κλικ!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ