ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ


4 πυλώνες εξειδίκευσης και ανάπτυξης

Η CAPAROL διακρίνεται σταθερά σε διεθνές επίπεδο, για το υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας που διαθέτει.Η επιτυχία αυτή βασίζεται στους ακόλουθους 4 πυλώνες εξειδίκευσης και ανάπτυξης:• Ποιότητα• Καινοτομία• Ευρύ Φάσμα Προϊόντων• Έξυπνος Σχεδιασμός

Ποιότητα


Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις υψηλής αποτελεσματικότητας και αποδοτικότητας για τους πελάτες μας.Για να εξασφαλίσουμε την κορυφαία ποιότητα που πρώτα εμείς οι ίδιοι απαιτούμε από εμάς τους ίδιους, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες, διεξάγουμε λεπτομερείς ελέγχους και υιοθετούμε παραγωγικές διαδικασίες που σέβονται το περιβάλλον και προάγουν την βιώσιμη ανάπτυξη.

Προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα και συστήματα για τις επιφάνειες του σήμερα και του αύριο, εξελίσσοντας διαρκώς την τεχνογνωσία μας.

Καινοτομία


Ως μία από τις ηγέτιδες εταιρείες του χώρου μας, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή εξέλιξη, στοχεύοντας στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και ολοκληρωμένων λύσεων για κάθε σύγχρονη απάιτηση.  Η επένδυση στην τεχνολογία αποτελεί βασικό στοιχείο της εταρικής μας κουλτούρας που διατρέχει με συνέπεια την μακρόχρονη ιστορία της εταιρείας μας. Είμαστε η πρώτη βιομηχανία στον κόσμο που παρήγαγε χρώματα εσωτερικής χρήσης χωρίς διαλύτες και πλαστικοποιητές (τεχνολογίας ELF), εντελώς άοσμα και ακίνδυνα για τη δημόσια υγεία. Συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε στον τομέα της υγιεινής διαβίωσης παράγοντας προϊόντα με ιδιαίτερο οικολογικό χαρακτήρα, φιλικά προς τον χρήστη και το περιβάλλον. Επαναστατικές βελτιώσεις έχουμε εισαγάγει και στα χρώματα εξωτερικής χρήσης, με την ανάπτυξη εφαρμογών νανοτεχνολογίας (nano-quartz matrix technology). Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες που ανέπτυξαν και εφάρμοσαν συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης που επιτυγχάνουν εξαιρετικά επίπεδα αποδοτικότητας και ευελιξίας. Επιπλέον, με τα προϊόντα της σειράς CARBON Edition θέσαμε νέα πρότυπα στην ανθεκτικότητα των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης.

Ευρύ Φάσμα Προϊόντων


Προκειμένου να ικανοποιήσουμε στο έπακρο τις ανάγκες των πελατών μας, διαφοροποιούμαστε και ξεχωρίζουμε για το εξαιρετικά ευρύ φάσμα προϊόντων που διαθέτουμε.

Προσφέρουμε μία πλήρη γκάμα χρωμάτων και συστημάτων βαφής για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες που καλύπτουν όλο το εύρος των αναγκών και εφαρμογών. Πρωτοπορούμε και στον τομέα της εξωτερικής θερμομόνωσης προσόψεων από το 1957, με ηγετική παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες, διαθέτοντας ευέλικτες λύσεις με πολλές επιλογές.

Έξυπνος Σχεδιασμός


Στην εποχή μας, η εξατομίκευση των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, αποτελεί μονόδρομο για όποια εταιρία σέβεται τις ανάγκες των πελατών της.Ως εκ τούτου, στην Caparol θεωρούμε καθήκον μας να προσφέρουμε μια ασυναγώνιστα ευέλικτη ποικιλία χρωμάτων και υλικών, μαζί με τα κατάλληλα τεχνολογικά συστήματα, ώστε να διαμορφώνονται για τον πελάτη μας απεριόριστες δυνατότητες.Προκειμένου να μπορούν όλοι να αξιοποιήσουν το πλήρες φάσμα χρωμάτων των προϊόντων μας, δημιουργήσαμε την τεχνολογία χρωματισμών ColorExpress, με περίπου πέντε εκατομμύρια χρώματα.Επίσης, επεκτείναμε αλλά και εξελίξαμε τις δυνατότητες σχεδιασμού με το ColorDesignStudio και με το λογισμικό SPECTRUM, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στις αρχιτεκτονικές και τις διακοσμητικές εφαρμογές.