Ευρωπαϊκό πρότυπο Blue Angel


Καλό για εσάς, καλό για το περιβάλλον

Το πρώτο πρότυπο στον κόσμο
To Blue Angel είναι γνωστό παγκοσμίως ως το πρώτο -και ως εκ τούτου το παλαιότερο οικολογικό σήμα που πιστοποιεί προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.
Από το 1978 μέχρι σήμερα, τo Blue Angel παραμένει το οικολογικό σήμα που θέτει τα πιο αυστηρά κριτήρια στα προϊόντα που εγκρίνει και πιστοποιεί. Αποτελεί σημείο αναφοράς για όλα τα οικολογικά σήματα που ακολούθησαν, καθώς έθεσε τα θεμέλια για τη βελτιστοποίηση και την οικολογική ταυτότητα των προϊόντων.
Το Blue Angel μετρά πάνω από 40 χρόνια πορείας και έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό όνομα ως σήμα ποιότητας που έχει καθιερωθεί στην αγορά και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο ευρωπαϊκό καταναλωτικό κοινό.

Αυστηρά κριτήρια πιστοποίησης
Κάθε προϊόν που φέρει την πιστοποίηση Blue Angel πληρεί έναν μακρύ κατάλογο κριτηρίων που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος και της ανθρώπινης υγείας και καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα παραμέτρων και προδιαγραφών. Στον κατάλογο αυτό, συμπεριλαμβάνεται κάθετι που αφορά τον κύκλο ζωής του προϊόντος (από την παραγωγή μέχρι την διάθεση, την κατανάλωση και στη χρήση του).

Η Caparol διαθέτει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων που φέρουν την πιστοποίηση Blue Angel, τόσο στα Συστήματα Βαφής, όσο στα Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης: βερνικοχρώματα, αστάρια, βερνίκια, θερμομονωτικές πλάκες, υλικά συγκόλλησης και τελικά επιχρίσματα. Επιλέξτε προϊόντα με τη σήμανση BLUE ANGEL και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάνετε κάτι καλό για τον εαυτό εσάς, καλό για το περιβάλλον.Προτιμήστε τα προϊόντα τεχνολογίας NQG³αν θέλετε:

Nα βάψετε την πρόσοψη του κτιρίου σας με χρώματα που στεγνώνουν γρήγορα και παραμένουν αναλλοίωτα στις καιρικές συνθήκες.

Nα αναβαθµίσετε ενεργειακά τον χώρο σας µε ένα σύστηµα εξωτερικής θερµοµόνωσης

Nα προστατέψετε το παλιό ή το καινούριο κτίριό σας σε βάθος χρόνου.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ME ΤΗ ΣHΜΑΝΣΗ BLUE ANGEL