Διαύγεια & συγκέντρωση


Όταν ο ήλιος πέφτει τα χρώματα στη φύση γίνονται πιο καθαρά, πιο διαυγή. Και είναι η ώρα που μας αρέσει να χαλαρώνουμε και να συγκεντρώνουμε τη σκέψη μας. Το απαλό γαλαζοπράσινο της απόχρωσης Patina 55 δημιουργεί αίσθηση καθαρότητας και ανανέωσης. Η απόχρωση Barolo 60 γλυκαίνει τη συνολική εικόνα καθώς κοκκινίζει με διακριτικότητα. Αυτός ο πρωτότυπος συνδυασμός είναι ιδανικός για έναν χώρο στο σπίτι που τον θέλουμε να είναι λιτός και απέριττος για αμέτρητες ώρες χαλάρωσης και συγκέντρωσης.

Προϊόντα & Βεντάλια


CAPAWALL

Το Capawall είναι νέο πλαστικό χρώμα νερού υψηλής ποιότητας για εσωτερικές επιφάνειες τοιχοποιίας. Είναι φιλικό προς τον χρήστη και το περιβάλλον με εξαιρετικές ιδιότητες εφαρμογής, όπως υψηλή λευκότητα, μεγάλη καλυπτικότητα και ισχυρή πρόσφυση. Προσφέρει ένα ομοιόμορφο ματ φινίρισμα που διαρκεί.

CAPADUR DECORLASUR

Οικολογικό πολυουρεθανικό βερνίκι νερού εμποτισμού, κατάλληλο για εσωτερικές και εξωτερικές ξύλινες επιφάνειες. Εύκολη εφαρμογή και υψηλή αντοχή. Προσφέρει σκληρότητα, αλλά και ελαστικότητα στην επιφάνεια και ένα εξαιρετικό σατινέ φινίρισμα. Πιστοποιημένο για παιδικά έπιπλα.


Η επιλογή των αποχρώσεων έγινε από τη βεντάλια3D SYSTEM PLUS* που συνδυάζει όλες τις χρωματομετρικές ομάδες αποχρώσεων για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες και για όλα τα προϊόντα της Caparol. Δείτε τις αποχρώσεις από κοντά στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί.


* Η ψηφιακή απόδοση των αποχρώσεων σε οποιαδήποτε οθόνη ενδέχεται να διαφέρει σημαντικά από την πραγματική. Σας προτρέπουμε να επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα του δικτύου συνεργατών μας για να ανατρέξετε στην βεντάλια-χρωματολόγιο και να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια ζητήστε το Farbtontester και επιλέξτε την ιδανική απόχρωση βλέποντας το τελικό αποτέλεσμα απευθείας στο χώρο σας.

Περισσότερες διακοσμητικές προτάσεις?


Περισσότερες διακοσμητικές προτάσεις?

CAPAROL VIRTUAL ASSISTANT

Οι ειδικοί της Caparol κοντά σας με ένα κλικ!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ