Πράσινο με φωτεινές αντιθέσεις


Οι ανοιχτές αποχρώσεις των λουλουδιών συνδυάζονται περίφημα με το έντονο φυσικό πράσινο της απόχρωσης Oase 125. Οι υπόλευκες λεπτομέρειες δημιουργούν ένα παιχνίδι αντιθέσεων που φωτίζει το χώρο. Μήπως όμως θέλουμε να παίξουμε περισσότερο με το φως και να δημιουργήσουμε πιο τολμηρές αντιθέσεις; Εδώ έρχεται το Citrus 65 για να προσθέσει περισσότερη φωτεινότητα, αλλά όχι μόνο! Προσδίδει ζωντάνια στο σύνολο της διακόσμησης και είναι εκείνη η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά! Τολμήστε το έντονο κίτρινο σε μικρές επιφάνειες και το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Προϊόντα & Βεντάλια


CAPAWALL

Το Capawall είναι νέο πλαστικό χρώμα νερού υψηλής ποιότητας για εσωτερικές επιφάνειες τοιχοποιίας. Είναι φιλικό προς τον χρήστη και το περιβάλλον με εξαιρετικές ιδιότητες εφαρμογής, όπως υψηλή λευκότητα, μεγάλη καλυπτικότητα και ισχυρή πρόσφυση. Προσφέρει ένα ομοιόμορφο ματ φινίρισμα που διαρκεί.

CAPACRYL PU MATT

Oικολογική ριπολίνη νερού πολυουρεθάνης για ξύλο, μέταλλο, σκληρό PVC. Προστατεύει από τη σκόνη, έχει πολύ μεγάλη αντίσταση στην χάραξη και εξαιρετική αντοχή. Είναι κατάλληλη για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες και πολύ εύκολη στη χρήση. Ειδική πιστοποίηση για παιδικά έπιπλα και ευρωπαϊκό πρότυπο Blue Angel. Εξαιρετικό φινίρισμα σε Gloss, Satin, Matt.


Η επιλογή των αποχρώσεων έγινε από τη βεντάλια3D SYSTEM PLUS* που συνδυάζει όλες τις χρωματομετρικές ομάδες αποχρώσεων για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες και για όλα τα προϊόντα της Caparol. Δείτε τις αποχρώσεις από κοντά στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί.


* Η ψηφιακή απόδοση των αποχρώσεων σε οποιαδήποτε οθόνη ενδέχεται να διαφέρει σημαντικά από την πραγματική. Σας προτρέπουμε να επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα του δικτύου συνεργατών μας για να ανατρέξετε στην βεντάλια-χρωματολόγιο και να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια ζητήστε το Farbtontester και επιλέξτε την ιδανική απόχρωση βλέποντας το τελικό αποτέλεσμα απευθείας στο χώρο σας.

Περισσότερες διακοσμητικές προτάσεις?


Περισσότερες διακοσμητικές προτάσεις?

CAPAROL VIRTUAL ASSISTANT

Οι ειδικοί της Caparol κοντά σας με ένα κλικ!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ