Χρωματίζουμε με τα παιδιά!


Χορηγεία υλικών στο 8ο & 17ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης

Την περασμένη Κυριακή (12/03/2023) το μεράκι κι η φαντασία συνδυάστηκαν με τα χρώματα της Caparol για να χρωματίσουν τους εξωτερικούς χώρους του 8ου και του 17ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης. Το χρώμα έγινε ένα δημιουργικό παιχνίδι στα χέρια μικρών και μεγάλων που μεταμόρφωσε το χώρο.

Η προσέλευση ήταν ανέλπιστη!


Μαθητές και γονείς, εκπρόσωποι των Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων και της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηλιούπολης, με πολύ κέφι και όρεξη για δημιουργία, πήραν πινέλα και χρώματα και ζωγράφισαν τους εξωτερικούς τοίχους των δύο σχολείων υπό την καθοδήγηση του Νίκου Flip Παναγιωταράκου.

Φαντασία, δημιουργικότητα και πολύ χρώμα!


Μέσα από αυτή τη δράση οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους, και να καλλιεργήσουν στοιχεία συνεργατικότητας και του εθελοντισμού μέσα από τη συμμετοχή σε ένα συλλογικό έργο.

Η συμβολή της Caparol στην εντυπωσιακή μεταμόρφωση των αύλειων χώρων δύο σχολείων


Με μεγάλη χαρά δεχθήκαμε να διαθέσουμε τα υλικά για την ανανέωση και την προστασία των προαύλιων χώρων στο 8ο & 17ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης. Έτσι, πριν την εκδήλωση της Κυριακής, προσφέραμε υψηλής ποιότητας χρώματα για την προστασία και βαφή της εξωτερικής τοιχοποιίας που εφαρμόστηκαν από υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ηλιούπολης. Παράλληλα, διαθέσαμε εξειδικευμένο προσωπικό για την καθοδήγηση και τεχνική υποστήριξη στην αντιμετώπιση ειδικών προβλημάτων στις επιφάνειες από παλαιότερους βανδαλισμούς και την κάλυψη των graffiti.

Δείτε περισσότερα στιγμιότυπα


Γιατί να επιλέξετε Caparol;


  • Για τα χρώματα υψηλής τεχνολογίας
  • Για τη μακροχρόνια εμπειρία μας
  • Για την αναγνωρισμένη ποιότητα και αξιοπιστία
  • Για την πετυχημένη παρουσία μας σε περισσότερες από 40 χώρες διαφορετικών κλιματικών συνθηκών