Χρωματικοί συνδυασμοί

silence I Γαλήνη και Χαλάρωση

Off-white 50
Arctis 25
Palazzo 220
Lago 20


Muschelweiß
Marill 30
Palazzo 45
Velvet 15


Porzellanweiß
Siena 30
Rose 105
Siena 10


Saphir 30
Cirtus 60
Curry 70
Saphir 5

Η ψηφιακή απόδοση των αποχρώσεων σε οποιαδήποτε οθόνη ενδέχεται να διαφέρει σημαντικά από την πραγματική. Σας προτρέπουμε να επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα του δικτύου συνεργατών μας για να ανατρέξετε στην αντίστοιχη βεντάλια ή χρωματολόγιο και να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια ζητήστε το Farbtontester και επιλέξτε την ιδανική απόχρωση βλέποντας το τελικό αποτέλεσμα απευθείας στο χώρο σας

Προσθέστε μια διακριτική πινελιά, χωρίς έντονες αντιθέσεις, εφαρμόζοντας σε μια από τις επιφάνειες το διακοσμητικό υλικό τεχνοτροπίας DecoLasur για μια αίσθηση μοναδικότητας και ισορροπίας στο χώρο.


Χρωματολόγιο Color your world

Aναζητήστε το Χρωματολόγιο Color your world, ειδικά σχεδιασμένο από την ομάδα της Caparol COLOR DESIGN STUDIO. Διακοσμητικές προτάσεις και εφαρμογή πραγματικού χρώματος για να δείτε πως το αποτέλεσμα, όπως θα φαίνεται στις δικές σας επιφάνειες. Επιλέξτε το κατάστημα που σας εξυπηρετεί και ζητήστε το Χρωματολόγιο, αλλά και τη βεντάλια 3D SYSTEM Plus με 1360 αποχρώσεις για ακόμα περισσότερους συνδυασμούς.

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Χρωματολόγιο Color your world

Aναζητήστε το Χρωματολόγιο Color your world της Caparol με όλες τις αποχρώσεις της διακοσμητικής πρότασης silence εφαρμοσμένες με πραγματικό χρώμα. Επιλέξτε το κατάστημα που σας εξυπηρετεί και ζητήστε το Χρωματολόγιο, αλλά και τη βεντάλια 3D SYSTEM Plus με 1360 αποχρώσεις για ακόμα περισσότερους συνδυασμούς.

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Περισσότερες διακοσμητικές προτάσεις?


Περισσότερες διακοσμητικές προτάσεις?

CAPAROL VIRTUAL ASSISTANT

Οι ειδικοί της Caparol κοντά σας με ένα κλικ!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ