Η χαρά πηγάζει από μέσα...


Ο χώρος μας είναι το καταφύγειό μας και θέλουμε να αντανακλά χαρά και δημιουργικότητα. Συνδυάζοντας χαρούμενα χρώματα, μπορούμε να προσδώσουμε στο χώρο μας ένα πολύ ξεχωριστό στυλ. Το γαλαζοπράσινο Arctis 105 σε συνδυασμό με το κίτρινο Citrus 70 δημιουργούν έναν ιδιαίτερο συνδυασμό χωρίς περιορισμούς. Συμπληρωματικά, το ανοιχτόχρωμο φυσικό ξύλο στο πάτωμα, εναρμονίζεται απόλυτα με τις αποχρώσεις του τοίχου, προσθέτωντας αίσθηση φυσικότητας κι αυθεντικότητας στο χώρο.

Προϊόντα & Βεντάλια


CAPAWALL

Το Capawall είναι νέο πλαστικό χρώμα νερού υψηλής ποιότητας για εσωτερικές επιφάνειες τοιχοποιίας. Είναι φιλικό προς τον χρήστη και το περιβάλλον με εξαιρετικές ιδιότητες εφαρμογής, όπως υψηλή λευκότητα, μεγάλη καλυπτικότητα και ισχυρή πρόσφυση. Προσφέρει ένα ομοιόμορφο ματ φινίρισμα που διαρκεί.

CAPADUR PARKETT
UND SIEGELLACK

Εξαιρετικής αντοχής σφραγιστικό βερνίκι πατωμάτων νερού πολυουρεθάνης, ενός συστατικού, εσωτερικής χρήσης. Είναι κατάλληλο για ξύλινα δάπεδα ή πάνω από βαφές/τεχνοτροπίες δαπέδου της Caparol. Είναι άοσμο, στεγνώνει γρήγορα και προσφέρει πολύ καλή αντίσταση στα οικιακά καθαριστικά. Πιστοποιημένο για παιδικά έπιπλα. Γυαλιστερό ή σατινέ φινίρισμα.


Η επιλογή των αποχρώσεων έγινε από τη βεντάλια
3D SYSTEM PLUS* που συνδυάζει όλες τις χρωματομετρικές ομάδες αποχρώσεων για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες και για όλα τα προϊόντα της Caparol. Δείτε τις αποχρώσεις από κοντά στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί.


* Η ψηφιακή απόδοση των αποχρώσεων σε οποιαδήποτε οθόνη ενδέχεται να διαφέρει σημαντικά από την πραγματική. Σας προτρέπουμε να επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα του δικτύου συνεργατών μας για να ανατρέξετε στην βεντάλια-χρωματολόγιο και να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια ζητήστε το Farbtontester και επιλέξτε την ιδανική απόχρωση βλέποντας το τελικό αποτέλεσμα απευθείας στο χώρο σας.

Περισσότερες διακοσμητικές προτάσεις?


Περισσότερες διακοσμητικές προτάσεις?

CAPAROL VIRTUAL ASSISTANT

Οι ειδικοί της Caparol κοντά σας με ένα κλικ!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ