Επιθυμείτε μια ανανεωμένη ατμόσφαιρα;Τι ταιριάζει με το χώρο, τα έπιπλα και τις προσωπικές σας προτιμήσεις;


Εδώ σας παρουσιάζουμε τους οκτώ νέους συνδυασμούς με το Χρώμα της χρονιάς Mountain Lake Malachit 55 και σας δείχνουμε διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διαμορφώσετε τους χώρους σας.

Πρωτότυποι συνδυασμοίΑισθητική & λειτουργικότητα


Η αισθητική άποψη σε κάθε χώρο αποτελεί τη βάση για ένα επιτυχημένο διακοσμητικό design. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να επιλέξετε ποιο είναι το στυλ που σας αντιπροσωπεύει πλήρως. Παράλληλα, η λειτουργικότητα σε κάθε χωρό του σπιτιού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Σε ένα σαλόνι για παράδειγμα, η αίσθηση της ευημερίας και της άνεσης είναι πολύ σημαντική. Στο διάδρομο ή στο χώρο υποδοχής, τα χρώματα μπορούν να είναι λίγο πιο τολμηρά, καθώς δεν παραμένουμε για πολύ εδώ. Στο γραφείο ή σε χώρους εργασίας και μελέτης απαιτείται μια ατμόσφαιρα που θα βοηθά στη συγκέντρωση. Όλοι οι χρωματικοί συνδυασμοί έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί από την ομάδα της Caparol COLORDESIGNSTUDIO, προκειμένου να σας βοηθήσουν στην επιλογή των αποχρώσεων για να γίνεται εσείς οι δημιουργοί του χώρου σας.

Σαλόνι, το κέντρο του σπιτιού!


Ένα δωμάτιο με πολλές χρήσεις και ένα σημαντικό στόχο: να ακτινοβολά θετική διάθεση κάθε στιγμή!
Εδώ βλέπετε, τέσσερις από τις οκτώ διακοσμητικές προτάσεις, που μας δείχνουν το ύφος που μπορεί να αποκτήσει ο χώρος ανάλογα με τους χρωματικούς συνδυασμούς. Εσείς τι προτειμάτε; Hρεμία και λεπτότητα ή διεγερτικό και δυνατό στυλ;


Καλωσήλθατε!


H πρώτη εντύπωση μετράει. Από το πρώτο βήμα μέσα σε ένα χώρο μπορεί κανείς να νιώσει ζεστασιά, θαυμασμό ή παιχνιδιάρικη διάθεση. Για την είσοδο του σπιτιού, σας παρουσιάζουμε διάφορα στυλ διακόσμησης. Εσείς τι προτειμάτε; Τrès chic ή very cosy; Kάθε προσέγγιση έχει τη δική της γοητεία.


Γραφείο


Περισσότερη συγκέντρωση, περισσότερη ενέργεια, περισσότερο φως. Όλοι οι άνθρωποι δε λειτουργουμε ή εκφραζόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Κάποιοι προτιμούν απαλές αποχρώσεις για γαλήνεια ατμόσφαιρα στο χώρο τους, ενώ άλλοι αγαπούν τα έντονα χρώματα και τις αντιθέσεις που αποπνέουν δυναμισμό και κίνηση. Διαλέξτε εσείς το στυλ που σας ταιριάζει.


Μπάνιο


Ένα ωραίο και καθαρό μπάνιο μας φτιάχνει τη διάθεση για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας. Πιο ήρεμο ή πιο ζωηρό, εξαρτάται απ’ τη διάθεσή σας!