Αυτό είναι το αστέρι μας!Mountain Lake Green!


Ένα ολόκληρο διαμέρισμα μεταμορφώνεται με το Χρώμα της Χρονιάς και εμείς φωτογραφήσαμε το αποτέλεσμα για να το μοιραστούμε μαζί σας.

Ανάλαφρη κομψότητα


Η λαχτάρα μας για περισσότερη ελαφρότητα συνεχίζει να μας συντροφεύει. Φέτος, επιλέξαμε το φτερό ως σύμβολο που απεικονίζει την ελευθερία και την ανεμελιά που όλοι έχουμε ανάγκη. Η ανάλαφρη κίνηση του φτερού συμβολοποιεί το αρμονικό πέταγμα στα ύψη και την πανοραμική θέα. Αυτή η ανάλαφρη ατμόσφαιρα δημιουργεί μια αίσθηση ντελικάτης κομψότητας. Διακοσμητικά στοιχεία με έντονες αποχρώσεις της φύσης και μαγευτικά τοπία συμπληρώνουν τη συνολική εικόνα που αποκτά γνησιότητα κι αυθεντικότητα.

Ανάλαφρη κομψότητα


Η λαχτάρα μας για περισσότερη ελαφρότητα συνεχίσει να μας συντροφεύει. Φέτος, επιλέξαμε το φτερό ως σύμβολο που απεικονίζει την ελευθερία και την ανεμελιά που όλοι έχουμε ανάγκη. Η ανάλαφρη κίνηση του φτερού συμβολοποιεί το αρμονικό πέταγμα στα ύψη και την πανοραμική θέα. Αυτή η ανάλαφρη ατμόσφαιρα δημιουργεί μια αίσθηση ντελικάτης κομψότητας. Διακοσμητικά στοιχεία με έντονες αποχρώσεις της φύσης και μαγευτικά τοπία, συμπληρώνουν τη συνολική εικόνα που αποκτά γνησιότητα κι αυθεντικότητα.

Αυτό είναι το αστέρι μας! Mountain Lake Green!


Ένα ολόκληρο διαμέρισμα μεταμορφώνεται με το Χρώμα της Χρονιάς και εμείς φωτογραφήσαμε το αποτέλεσμα για να το μοιραστούμε μαζί σας. Τα δωμάτια ακτινοβολούν αρμονία, υπεροχή, καθαρότητα, ευκολία και άνεση. Αλλά θέλουμε και μερικές ζωηρές νότες που αποδίδονται στις λεπτομέρεις που κάνουν τη διαφορά και προσδίδουν αίσθηση ζωτικότητας, χαράς, ευημερίας και δύναμης. Το πράσινο της ορεινής λίμνης αγκαλιάζει ελεύθερα όλες τις αποχρώσεις, τα έπιπλα και τα αξεσουάρ μέσα στο χώρο. Η φύση μας εμπνέει!
Πέρυσι, με βασικό το χρώμα της χρονιάς Rose-Mauve Flamenco 110, συνθέσαμε τρεις ενότητες αποχρώσεων για τρία διαφορετικά στυλ διακόσμησης. Φέτος προτείνουμε οκτώ. Φυσικά, το Mountain Lake Green ταιριάζει με όλα! Δείτε όλους τους προτεινόμενους συνδυασμούς, ανατρέχοντας σε όλη την ενότητα Color Trends 2023.

ευαισθησία

Ένας κόσμος ανάλαφρος, σχεδόν μινιμαλιστικός που περιλαμβάνει ανοιχτούς χώρους, φυσικά υλικά και διακριτικές αντιθέσεις.

ευαισθησία

Ένας κόσμος ανάλαφρος, σχεδόν μινιμαλιστικός που περιλαμβάνει ανοιχτούς χώρους, φυσικά υλικά και διακριτικές αντιθέσεις.

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ!ΛΑΤΡΕΥΕΙ KAI ΤΟ ΞΥΛΟ!


ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕΧΑΛΑΡΗ & CASUALΕΜΦΑΝΙΣΗ!


ΧΑΛΑΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΠΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΖΕΙΜΕ ΠΑΛ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ!


ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΜΟΝΙΑΜΕ ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΙΣΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!