ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΧΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ > ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Επιφάνειες με κιμωλίαση;


H Caparol εξασφαλίζει την οριστική λύση στο πρόβλημα.

Αρκετά συχνά στις εξωτερικές επιφάνειες των κτηρίων παρατηρείται η δημιουργία λεπτής σκόνης/πούδρας, σαν σκόνη κιμωλίας. Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται κιμωλίαση. Στην περίπτωση αυτή ουσιαστικά ο υμένας του χρώματος που έχει σχηματιστεί δεν μπορεί πλέον να συγκρατήσει τα πιγμέντα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η απόχρωση να εμφανίζεται ξεθωριασμένη και θαμπή.Συνήθως οφείλεται σε εφαρμογή χρώματος κακής ποιότητας ή ακατάλληλου για εξωτερική χρήση, λεπτό πάχος βαφής, υπερβολική αραίωση του υλικού, συνεχή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία για μεγάλο χρονικό διάστημα κ.ά.Η Caparol έχει αναπτύξει εξειδικευμένα συστήματα βαφής για την αντιμετώπιση της κιμωλίασης.

Βήμα 1

Βήμα 1

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ


Τρίβουμε καλά την επιφάνεια ώστε να αφαιρέσουμε όποιο σαθρό υπόστρωμα και την καθαρίζουμε σχολαστικά με ένα πινέλο ή μια βούρτσα ώστε να απομακρυνθεί η σκόνη. Αφαιρούμε όποια υπολείμματα σκόνης με ένα νωπό πανί και αφήνουμε την επιφάνεια να στεγνώσει καλά.

Συμβουλή (Tip):


Μπορούμε να ελέγξουμε την επιφάνειά μας αν είναι σκονισμένη χαϊδεύοντάς την με το χέρι μας.


Βήμα 2

Βήμα 2

ΑΣΤΑΡΩΜΑ


Εφαρμογή του CapaGrund Universal


Χρησιμοποιούμε το αστάρι CapaGrund Universal για να σταθεροποιήσουμε το υπόστρωμα και να δημιουργήσουμε μια ομοιόμορφη επιφάνεια για την τελική βαφή. Το CapaGrund Universal προστατεύει επίσης από τα άλατα που δημιουργούνται από τα διάφορα δομικά στοιχεία.Χρωματίζεται στο σύστημα χρωματισμού Color Express της Caparol.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ, ΡΟΛΟ Ή ΠΙΣΤΟΛΙ AIRLESS*ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ: 12 ώρεςΕΠΑΝΑΒΑΦΗ: 12 ώρες


Βήμα 3

Βήμα 3

ΤΕΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ


Εφαρμογή του Amphisilan


Τέλος, προστατεύουμε την επιφάνειά μας με την χρήση του καινοτόμου υβριδικού σιλικονούχου τελικού χρώματος Amphisilan με κορυφαίας ποιότητας συνδετικές ρητίνες. Υδρόφοβο, αδιάβροχο με μεγάλη αντοχή σε άλγη και μύκητες. Διαθέτει εξαιρετική αντιμουχλική δράση με υψηλό επίπεδο διαπνοής και διαπερατότητα στο διοξείδιο του άνθρακα. Δημιουργεί επιφάνειες ανθεκτικές στις καιρικές συνθήκες και στην UV ακτινοβολία. Είναι αυτοκαθαριζόμενο και διατηρεί τις επιφάνειες καθαρές για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ, ΡΟΛΟ Ή ΠΙΣΤΟΛΙ AIRLESS*ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ: 2-3 ώρεςΕΠΑΝΑΒΑΦΗ: 12 ώρες


ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ, ΡΟΛΟ Ή ΠΙΣΤΟΛΙ AIRLESS*ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ: 12 ώρεςΕΠΑΝΑΒΑΦΗ: 12 ώρες


ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ, ΡΟΛΟ Ή ΠΙΣΤΟΛΙ AIRLESS*ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ: 2-3 ώρεςΕΠΑΝΑΒΑΦΗ: 12 ώρες


*Οι χρόνοι στεγνώματος διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.


Αναζητήστε την καλύτερη λύση για εσάςστο κατάστημα που σας εξυπηρετεί

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

CAPAROL VIRTUAL ASSISTANT

Οι ειδικοί της Caparol κοντά σας με ένα κλικ!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ