ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΧΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ > ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Προβλήματα στους τοίχους από κάπνα και νικοτίνη;


Ένα σύστημα βαφής για την εξυγίανση της επιφάνειας από την Caparol

Σε χώρους όπου υπάρχουν καπνιστές, οι τοίχοι είναι ευάλωτοι στην κάπνα και τη νικοτίνη. Οι βλαβερές ουσίες από τα κατάλοιπα του καπνίσματος ποτίζουν κάθε επιφάνεια και προσκολλώνται στους τοίχους, των οποίων το χρώμα σταδιακά αλλοιώνεται. Η μακροχρόνια έκθεση στα υπολείμματα της κάπνας θεωρείται ιδιαίτερα επιβλαβής για την υγεία. Επιστημονικές μελέτες έδειξαν ότι η επαφή με τα υπολείμματα της κάπνας, που επικάθονται στις επιφάνειες ενός χώρου, προκαλεί ακόμη και γενετικές βλάβες στα ανθρώπινα κύτταρα.Η Caparol έχει αναπτύξει εξειδικευμένα συστήματα βαφής για τη στοχευμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων στους τοίχους από κάπνα και νικοτίνη, ώστε ο χώρος να εξυγιανθεί και να αποκατασταθεί αισθητικά.

Βήμα 1

Βήμα 1

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ


Η πρώτη εργασία που έχουμε να κάνουμε είναι ο καθαρισμός της επιφάνειας, η οποία πρέπει να είναι στεγνή και απαλλαγμένη από σκόνες και ξένα σώματα πριν το αστάρωμα.

Βήμα 2

Βήμα 2

AΣΤΑΡΩΜΑ


Εφαρμογή του Aquasperrgrund FEIN


Στη συνέχεια, εφαρμόζουμε το ακρυλικό μονωτικό αστάρι Caparol Aquasperrgrund FEIN. Πρόκειται για υψηλής ποιότητας αστάρι εσωτερικής χρήσης, με σύνθεση ειδικά μελετημένη για την αντιμετώπιση των λεκέδων από νικοτίνη και κάπνα τσιγάρου (ή και τζακιού).Εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε επιφάνεια (γυψοσανίδα, μπετόν, σοβά, ξύλο, μέταλλο, γυαλί), έχοντας εξαιρετική πρόσφυση καθώς καλύπτει τυχόν δυσμορφίες και δημιουργεί μία ομοιόμορφη βάση για την εφαρμογή του τελικού χρώματος. Επιπλέον έχει πολύ καλή αντοχή στα αλκάλια και αυξάνει την ανθεκτικότητα της βαφής, παρέχοντας επιπλέον προστασία.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ, ΡΟΛΟ Ή ΠΙΣΤΟΛΙ AIRLESSΧΡΟΝΟΣ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ: 12 ώρες*ΕΠΑΝΑΒΑΦΗ: 12 ώρες

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ, ΡΟΛΟ Ή ΠΙΣΤΟΛΙ AIRLESSΧΡΟΝΟΣ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ: 12 ώρες*ΕΠΑΝΑΒΑΦΗ: 12 ώρες


Βήμα 3

Βήμα 3

ΤΕΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ


Για την τελική στρώση, μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ των:

  • CapaΜaxx
  • SeidenMattex
  • Easymatt

Εφαρμογή του CapaΜaxx


Το CapaΜaxx είναι υψηλής ποιότητας πλαστικό χρώμα για εσωτερική χρήση, κατάλληλο για οποιαδήποτε δομική επιφάνεια. Λόγω της σύνθεσής του, παρέχει μια ανώτερη οικολογική ποιότητα (E.L.F.), δίνοντας μεγάλες αντοχές σε πλυσιμότητα, υψηλή κάλυψη και εξαιρετική αντοχή.Είναι εντελώς άοσμο, δουλεύεται εύκολα και έχει μεγάλη απόδοση. Χαρίζει ομοιόμορφο ματ φινίρισμα και χρωματίζεται μέσω του συστήματος χρωματισμού Color Express της Caparol.

Εφαρμογή του SeidenMattex


Το SeidenMattex είναι πλαστικό χρώμα ακρυλικής βάσης για εσωτερική χρήση. Διαθέτει πολύ καλή αντίσταση στο συχνό πλύσιμο, στον καθαρισμό λεκέδων καθώς και στην καταπόνηση από οικιακά καθαριστικά. Επιπλέον, είναι ειδικά σχεδιασμένο για μεσογειακά κλίματα και για εσωτερικούς χώρους που μετατρέπονται σε ημι-υπαίθριους κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Απλώνει ομοιόμορφα και δίνει ένα εξαιρετικό ματ λείο φινίρισμα.Χρωματίζεται μέσω του συστήματος χρωματισμού Color Express της Caparol.

Εφαρμογή του Easymatt


Το Easymatt είναι πλαστικό χρώμα εσωτερικής χρήσης, ανώτερης οικολογικής ποιότητας (E.L.F.), με πολύ καλή αντοχή στο πλύσιμο. Είναι εντελώς άοσμο, ενώεφαρμόζεται σε οποιαδήποτε δομική επιφάνεια με την ανάλογη προετοιμασία, χαρίζοντας ένα ultra matt φινίρισμα. Χρωματίζεται μέσω του συστήματος χρωματισμού Color Express της Caparol.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ, ΡΟΛΟ Ή ΠΙΣΤΟΛΙ AIRLESSΧΡΟΝΟΣ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ: 4-6 ώρες*ΕΠΑΝΑΒΑΦΗ: 4-6 ώρες


ΕΦΑΡΜΟΓΗ: ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ, ΡΟΛΟ Ή ΠΙΣΤΟΛΙ AIRLESSΧΡΟΝΟΣ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ: 4-6 ώρες*ΕΠΑΝΑΒΑΦΗ: 4-6 ώρες


ΕΦΑΡΜΟΓΗ: ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ, ΡΟΛΟ Ή ΠΙΣΤΟΛΙ AIRLESSΧΡΟΝΟΣ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ: 4-6 ώρες*ΕΠΑΝΑΒΑΦΗ: 4-6 ώρες


*Οι χρόνοι στεγνώματος διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.


Αναζητήστε την καλύτερη λύση για εσάςστο κατάστημα που σας εξυπηρετεί

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

CAPAROL VIRTUAL ASSISTANT

Οι ειδικοί της Caparol κοντά σας με ένα κλικ!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ