ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΧΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ > ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ

Επιφάνειες που αλλοιώνονται από τον συχνό καθαρισμό λεκέδων;


Μια λύση από την Caparol για εξαιρετική αντοχή στον καθαρισμό των λεκέδων

Οι εσωτερικοί τοίχοι λερώνονται εύκολα από διάφορες αιτίες, ειδικά αν στο σπίτι μας κυκλοφορούν μικρά παιδιά ή αν έχουμε κατοικίδια. Πολύ συχνά, στην προσπάθεια να αφαιρεθούν οι λεκέδες μπορεί να αλλοιωθεί το χρώμα ή ακόμα και η υφή της επιφάνειας, παρουσιάζοντας μια υποβαθμισμένη αισθητικά εμφάνιση.Η Caparol έχει αναπτύξει εξειδικευμένα συστήματα βαφής για τη στοχευμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από τον συχνό καθαρισμό, ώστε να αποκατασταθεί ο χώρος αισθητικά και η επιφάνεια να αποκτήσει εξαιρετική αντοχή σε μελλοντικούς καθαρισμούς λεκέδων.

Βήμα 1

Βήμα 1

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ


Το πρώτο και σημαντικό βήμα πριν περάσουμε στο αστάρωμα, είναι να καθαρίσουμε την επιφάνεια από σκόνες και ξένα σώματα. Μια γρήγορη και ικανοποιητική λύση είναι να εφαρμόσουμε ένα μαλακό πανάκι πάνω στο κοντάρι μιας σκούπας και να σκουπίσουμε καλά τον τοίχο.

Βήμα 2

Βήμα 2

ΑΣΤΑΡΩΜΑ


Εφαρμογή του Optisilan Tiefgrund / HaftGrund EG


Στο δεύτερο στάδιο, χρησιμοποιούμε το κατάλληλο αστάρι κατά περίπτωση.Όταν πρόκειται για νέα επιφάνεια ασταρώνουμε, χρησιμοποιώντας το Optisilan Tiefgrund στην προς βαφή επιφάνεια.Πρόκειται για ένα σιλικονούχο αστάρι νερού, νανοτεχνολογίας, για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε δομική επιφάνεια και εξασφαλίζει ισχυρή σταθεροποίηση των σαθρών υποστρωμάτων. Είναι εντελώς άοσμο, καθώς διαθέτει την ανώτερη οικολογική ποιότητα (E.L.F.). Προσφέρει υψηλό εμποτισμό της επιφάνειας και μεγάλη αντοχή στα αλκάλια.Σε ήδη βαμμένες επιφάνειες, εφαρμόζουμε το λευκό ακρυλικό αστάρι νερού HaftGrund EG. Το HaftGrund EG είναι κατάλληλο για όλες τις δομικές επιφάνειες. Προσφέρει ισχυρή πρόσφυση και ομοιόμορφη ομαλή επιφάνεια. Είναι άοσμο (E.L.F. Plus), δουλεύεται εύκολα και χρωματίζεται μέσω του συστήματος χρωματισμού Color Express της Caparol.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ, ΡΟΛΟ Ή ΠΙΣΤΟΛΙ AIRLESS*ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ: 12 ώρεςΕΠΑΝΑΒΑΦΗ: 12 ώρες


Βήμα 3

Βήμα 3

ΤΕΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ


Εφαρμογή του SeidenMattex ή του SeidenLatex


Μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ των SeidenMattex  ή SeidenLatex για εξαιρετικό semi-mat φινίρισμα.Το SeidenMattex είναι τελικό χρώμα ακρυλικής βάσης για εσωτερική χρήση. Διαθέτει πολύ καλή αντίσταση στο συχνό πλύσιμο, στον καθαρισμό λεκέδων, καθώς και στην καταπόνηση από οικιακά καθαριστικά. Απλώνει ομοιόμορφα και δίνει ένα εξαιρετικό ματ λείο φινίρισμα. Χρωματίζεται μέσω του συστήματος χρωματισμού Color Express της Caparol.Το SeidenLatex είναι υψηλής ποιότητας πλαστικό χρώμα, ακρυλικής βάσης, για εσωτερική χρήση. Είναι εντελώς άοσμο και ανώτερης οικολογικής ποιότητας (E.L.F.). Λόγω της σύνθεσής του, έχει ένα ημι-ματ εξαιρετικό φινίρισμα (eggshell finish), δίνοντας παράλληλα μεγάλες αντοχές σε πλυσιμότητα, υψηλή κάλυψη και εξαιρετική αντοχή. Δουλεύεται εύκολα και έχει μεγάλη απόδοση. Χρωματίζεται μέσω του συστήματος χρωματισμού Color Express της Caparol.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ, ΡΟΛΟ Ή ΠΙΣΤΟΛΙ AIRLESS*ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ: 4-6 ώρεςΕΠΑΝΑΒΑΦΗ: 4-6 ώρες


ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ, ΡΟΛΟ Ή ΠΙΣΤΟΛΙ AIRLESS*ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ: 12 ώρεςΕΠΑΝΑΒΑΦΗ: 12 ώρες


ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΠΙΝΕΛΟ, ΡΟΛΟ Ή ΠΙΣΤΟΛΙ AIRLESS*ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΕΓΝΩΜΑΤΟΣ: 4-6 ώρεςΕΠΑΝΑΒΑΦΗ: 4-6 ώρες


*Οι χρόνοι στεγνώματος διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.


Αναζητήστε την καλύτερη λύση για εσάςστο κατάστημα που σας εξυπηρετεί

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

CAPAROL VIRTUAL ASSISTANT

Οι ειδικοί της Caparol κοντά σας με ένα κλικ!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ