Δροσερή και χαλαρή ατμόσφαιρα


Θάλασσα και στεριά. Ένας υπέροχος συνδυασμός σε παλ αποχρώσεις για δροσερή ατμόσφαιρα και ηρεμία. Η απόχρωση Patina 60 αποδίδει το υγρό στοιχείο στην πιο ήπια εκδοχή του. Λατρευεί τις αποχρώσεις της άμμου, περισσότερο ή λιγότερο έντονες. Με μία παλ απόχρωση όπως το Curry 50, δημιουργείται στο χώρο αίσθηση απόλυτης αρμονίας, φρέσκιας και χαλαρής ατμόσφαιρας.

Προϊόντα & Βεντάλια


CAPAWALL

Το Capawall είναι νέο πλαστικό χρώμα νερού υψηλής ποιότητας για εσωτερικές επιφάνειες τοιχοποιίας. Είναι φιλικό προς τον χρήστη και το περιβάλλον με εξαιρετικές ιδιότητες εφαρμογής, όπως υψηλή λευκότητα, μεγάλη καλυπτικότητα και ισχυρή πρόσφυση. Προσφέρει ένα ομοιόμορφο ματ φινίρισμα που διαρκεί.

CAPADUR DECORLASUR

Οικολογικό πολυουρεθανικό βερνίκι νερού εμποτισμού, κατάλληλο για εσωτερικές και εξωτερικές ξύλινες επιφάνειες. Εύκολη εφαρμογή και υψηλή αντοχή. Προσφέρει σκληρότητα, αλλά και ελαστικότητα στην επιφάνεια και ένα εξαιρετικό σατινέ φινίρισμα. Πιστοποιημένο για παιδικά έπιπλα.


Η επιλογή των αποχρώσεων έγινε από τη βεντάλια3D SYSTEM PLUS* που συνδυάζει όλες τις χρωματομετρικές ομάδες αποχρώσεων για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες και για όλα τα προϊόντα της Caparol. Δείτε τις αποχρώσεις από κοντά στο κατάστημα που σας εξυπηρετεί.


* Η ψηφιακή απόδοση των αποχρώσεων σε οποιαδήποτε οθόνη ενδέχεται να διαφέρει σημαντικά από την πραγματική. Σας προτρέπουμε να επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα του δικτύου συνεργατών μας για να ανατρέξετε στην βεντάλια-χρωματολόγιο και να επιβεβαιώσετε την επιλογή σας. Για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια ζητήστε το Farbtontester και επιλέξτε την ιδανική απόχρωση βλέποντας το τελικό αποτέλεσμα απευθείας στο χώρο σας.

Περισσότερες διακοσμητικές προτάσεις?


Περισσότερες διακοσμητικές προτάσεις?

CAPAROL VIRTUAL ASSISTANT

Οι ειδικοί της Caparol κοντά σας με ένα κλικ!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ