Πρωτοποριακά και Ολοκληρωμένα Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Προσόψεων Caparol


Μοναδικότητα - Αξιοπιστία - Αειφορία

H Caparol πρωτοπορεί στον τομέα της εξωτερικής θερμομόνωσης προσόψεων από το 1957, με ηγετική παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες διαφορετικών κλιματολογικών συνθηκών. Τα πιστοποιημένα συστήματα και προϊόντα της Caparol προσφέρουν εξοικονόμηση πολύτιμων πόρων καλύπτοντας ταυτόχρονα τις σύγχρονες απαιτήσεις της αειφορίας. Εφαρμόζονται τόσο σε ανακαινίσεις όσο και σε νέες κατασκευές και προσφέρουν απόλυτη προστασία της εξωτερικής όψης του κτιρίου, βελτίωση της ενεργειακής του απόδοσης και εξασφάλιση της θερμικής άνεσης στο εσωτερικό όλες τις εποχές του χρόνου.

Συστήματα Capatect

Μια επιλογή που αξίζει...και με το παραπάνω!

Άριστα αποτελέσματα θερμομόνωσης
Ολοκληρωμένα και πιστοποιημένα συστήματα και προϊόντα που επιτυγχάνουν εξοικονόμηση κόστους και ενέργειας, δημιουργώντας χώρους ευεξίας και βελτιώνοντας την αξία του ακινήτου και την ποιότητα ζωής.


Μεγάλη γκάμα προϊόντων
Πολλές και διαφορετικές επιλογές σε θερμομονωτικές πλάκες, υλικά στήριξης, ενίσχυσης, στέγνωσης και τελικά επιχρίσματα που καλύπτουν τις λειτουργικές απαιτήσεις κάθε έργου.


Ευελιξία & εξειδίκευση
Eυέλικτα συστήματα πλήρως προσαρμόσιμα, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Στοχευμένες λύσεις και εφαρμογές σε σημεία με ειδικές απαιτήσεις, όπως είναι η ζώνη στεγάνωσης


Υψηλή αισθητική
Επιλέξτε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, τελικά επιχρίσματα σε απεριόριστες αποχρώσεις, εντυπωσιακούς σοβάδες με υφή φυσικής πέτρας, διακοσμητική επένδυση τούβλου, κα.


Στη φύση τίποτα δεν είναι τυχαίο! Όλα λειτουργούν ως μια σχέση δυνάμεων και ισορροπιών, προκειμένου να προστατευτούν όλα τα στοιχεία που συνθέτουν το φυσικό περιβάλλον. Kάθε λεπτομέρεια έχει λογική και σκοπό. Όπως ο φλοιός ενός δέντρου ή η φλούδα ενός πορτοκαλιού που σκοπός τους είναι να παρέχουν προστασία και θερμομόνωση με εξαιρετική καλαισθησία. Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης Capatect είναι εμπνευσμένα ακριβώς από τη λειτουργία της φύσης. Oικονομία, οικολογία, καινοτομία, αποτελεσματικότητα και υψηλή αισθητική συνδυάζονται εξαιρετικά για να προσφέρουν θερμική άνεση, εξοικονόμηση κόστους κι ενέργειας κι ένα ποιοτικό επίπεδο διαβίωσης.

Capatect COMFORT

Μονώνει έξυπνα όπως η φύση.

Capatect ECONOMY

Μονώνει οικονομικά όπως η φύση.

Capatect DESIGN

Μονώνει όμορφα όπως η φύση.

Capatect NATURE

Μονώνει οικολογικά όπως η φύση.

Capatect PERFORMANCE

Μονώνει αποτελεσματικά σαν την φύση.

Capatect SOCKEL

Για σημεία με ειδικές απαιτήσεις.

Lightweight ΝQG3


Μια επιλογή που αξίζει... και με το παραπανω!Η νέα και πρωτοποριακή λύση εξωτερικής θερμομόνωσης της Caparol.

Η Lightweight NQG είναι μία υβριδική, ελαφροβαρής, ανόργανης βάσης λύση εξωτερικής θερμομόνωσης της Caparol που περιλαμβάνει οργανικά στοιχεία για εξαιρετικά αποτελέσματα. Σε συνδυασμό με την έξυνπνη και μοναδική στο είδος της νανοτεχνολογία NQ3 Gεπιτυγχάνει την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου και υψηλή απόδοση υλικών.
Η Lightweight ΝQG3 εξασφαλίζει:
  • Καθαρές και αστραφτερές προσόψεις που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου.
  • Υψηλότερες αντοχές και ευέλικτες λύσεις για όλες τις κλιματολογικές και καιρικές συνθήκες, ακόμα και τις πιο ακραίες, όπως χαμηλές ή υψηλές θερμοκρασίες, παγετό, χαλάζι, έντονη υγρασία και UV ακτινοβολία.
  • Λιγότερες καταπονήσεις, χωρίς να επιβαρύνει στατικά το κτίριο κατά την εφαρμογή του σε νέες ή υφιστάμενες κατασκευές, αφού έχει ελάχιστο βάρος (εώς και 30% πιο ελαφρύ σε σχέση με τα υπόλοιπα συστήματα).
  • Απεριόριστες επιλογές υφής με όλες τις δυνατές αποχρώσεις για άπειρους συνδυασμούς μέσω του συστήματος ColorExpress της Caparol.
  • Κορυφαία αντίσταση στη φωτιά: Α2, s1, d0 για όλα τα επιχρίσμα3τ.α NQG
  • Εύκολη μεταφορά και εφαρμογή λόγω μειωμένου βάρους των υλικών.
  • Εύκολο δούλεμα για πιο ομοιόμορφη επιφάνεια και εξαιρετικό φινίρισμα.
Eίναι μια σίγουρη επιλογή με απόλυτο σεβασμό στη σχέση ποιότητας-τιμής!