Πρωτοποριακά και Ολοκληρωμένα Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Προσόψεων


Μοναδικότητα - Αξιοπιστία - Αειφορία

Τα πιστοποιημένα συστήματα και προϊόντα της Caparol προσφέρουν εξοικονόμηση πολύτιμων πόρων καλύπτοντας ταυτόχρονα τις σύγχρονες απαιτήσεις της αειφορίας. Εφαρμόζονται τόσο σε ανακαινίσεις όσο και σε νέες κατασκευές και προσφέρουν απόλυτη προστασία της εξωτερικής όψης του κτιρίου, βελτίωση της ενεργειακής του απόδοσης και εξασφάλιση της θερμικής άνεσης στο εσωτερικό όλες τις εποχές του χρόνου.

Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Προσόψεων Caparol


Μια επιλογήπου αξίζει...και με το παραπάνω!

H Caparol πρωτοπορεί στον τομέα της εξωτερικής θερμομόνωσης προσόψεων από το 1957, με ηγετική παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες διαφορετικών κλιματολογικών συνθηκών.

Διαθέτει ολοκληρωμένα και πιστοποιημένα συστήματα και προϊόντα που επιτυγχάνουν άριστα αποτελέσματα θερμομόνωσης. Οι πολλές και διαφορετικές επιλογές σε θερμομονωτικές πλάκες, υλικά στήριξης, ενίσχυσης, στέγνωσης και τελικά επιχρίσματα καλύπτουν τις λειτουργικές απαιτήσεις κάθε έργου.

Η νέα σειρά συστημάτων Capatect έχει στο επίκεντρο την εξοικονόμηση κόστους και ενέργειας σε συνδυασμό με την ευελιξία και την υψηλή αισθητική. Επιλέξτε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, τελικά επιχρίσματα σε απεριόριστες αποχρώσεις, εντυπωσιακούς σοβάδες με υφή φυσικής πέτρας, διακοσμητική επένδυση τούβλου, κα.

Capatect COMFORT

Μονώνει έξυπνα όπως η φύση.

Capatect ECONOMY

Μονώνει οικονομικά όπως η φύση.

Capatect DESIGN

Μονώνει όμορφα όπως η φύση.

Capatect NATURE

Μονώνει οικολογικά όπως η φύση.

Capatect PERFORMANCE

Μονώνει αποτελεσματικά σαν την φύση.

Capatect SOCKEL

Για σημεία με ειδικές απαιτήσεις.

Lightweight ΝQG3


Μια επιλογή που αξίζει... και με το παραπανω!Η νέα και πρωτοποριακή λύση εξωτερικής θερμομόνωσης της Caparol.

Η Lightweight NQG είναι μία υβριδική, ελαφροβαρής, ανόργανης βάσης λύση εξωτερικής θερμομόνωσης της Caparol που περιλαμβάνει οργανικά στοιχεία για εξαιρετικά αποτελέσματα. Σε συνδυασμό με την έξυνπνη και μοναδική στο είδος της νανοτεχνολογία NQ3 Gεπιτυγχάνει την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου και υψηλή απόδοση υλικών.
Η Lightweight ΝQG3 εξασφαλίζει:
  • Καθαρές και αστραφτερές προσόψεις που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου.
  • Υψηλότερες αντοχές και ευέλικτες λύσεις για όλες τις κλιματολογικές και καιρικές συνθήκες, ακόμα και τις πιο ακραίες, όπως χαμηλές ή υψηλές θερμοκρασίες, παγετό, χαλάζι, έντονη υγρασία και UV ακτινοβολία.
  • Λιγότερες καταπονήσεις, χωρίς να επιβαρύνει στατικά το κτίριο κατά την εφαρμογή του σε νέες ή υφιστάμενες κατασκευές, αφού έχει ελάχιστο βάρος (εώς και 30% πιο ελαφρύ σε σχέση με τα υπόλοιπα συστήματα).
  • Απεριόριστες επιλογές υφής με όλες τις δυνατές αποχρώσεις για άπειρους συνδυασμούς μέσω του συστήματος ColorExpress της Caparol.
  • Κορυφαία αντίσταση στη φωτιά: Α2, s1, d0 για όλα τα επιχρίσμα3τ.α NQG
  • Εύκολη μεταφορά και εφαρμογή λόγω μειωμένου βάρους των υλικών.
  • Εύκολο δούλεμα για πιο ομοιόμορφη επιφάνεια και εξαιρετικό φινίρισμα.
Eίναι μια σίγουρη επιλογή με απόλυτο σεβασμό στη σχέση ποιότητας-τιμής!