Ο γερμανικός όμιλος CAPAROL είναι ο ηγέτης της αγοράς οικοδομικών χρωμάτων σε Γερμανία, Αυστρία και Τουρκία και η τρίτη μεγαλύτερη βιομηχανία χρωμάτων στην Ευρώπη.


Ο γερμανικός όμιλος CAPAROL, παράγει και διανέμει χρώματα και συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, τα οποία χαρακτηρίζονται για την εξαιρετική ποιότητα, την πρωτοποριακή τεχνολογία και τον ιδιαίτερο οικολογικό τους χαρακτήρα.

Αποτελεί την 3η μεγαλύτερη βιομηχανία χρωμάτων στην Ευρώπη, και κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των οικοδομικών χρωμάτων στη Γερμανία, την Αυστρία και την Τουρκία, με κύκλο εργασιών άνω του ενός δις ευρώ.

Η επιτυχημένη πορεία του ομίλου με ιστορία μεγαλύτερη των 120 χρόνων, οφείλεται σε δύο παράγοντες:

  • την έμφαση στην έρευνα και την καινοτομία,
  • τον προτεραιότητα και το σεβασμό στις ανάγκες των πελατών.

Ο όμιλος CAPAROL εκπροσωπείται δυναμικά και στην ελληνική αγορά, μέσω της επίσημης αντιπροσωπείας από τη NOVENTA A.E., η οποία δραστηριοποιείται στην αντιπροσώπευση και τη διανομή χρωμάτων στην ελληνική αγορά, για περισσότερα από 40 χρόνια.

Η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητους αποθηκευτικούς χώρους στον Αυλώνα Αττικής και εξυπηρετεί καθημερινά ένα μεγάλο δίκτυο λιανεμπόρων σε Ελλάδα και Κύπρο, το οποίο ξεπερνά σε αριθμό τους 1.500 πελάτες.