Οι αξίες μας βρίσκονται πάντοτε στον πυρήνα της εταιρικής μας στρατηγικής, και αποτελούν τη βάση για τη διαρκή μας εξέλιξη.

Στην CAPAROL αναπτύξαμε μια εταιρική κουλτούρα στο πλαίσιο της οποίας να αναδυκνύεται η επιχειρηματική ηθική. Σταθεροί στις δεσμεύσεις μας, πορευόμαστε με γνώμονα τις ακόλουθες αξίες:

Αριστεία

Ο δρόμος προς την τελειότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την προσήλωση  στην  επιθυμία για εξέλιξη.  Διαθέτοντας δεξιότητες, εξειδίκευση, ενέργεια και ιδέες, επεκτείνουμε τη γνώση δημιουργώντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Όλα αυτά, με σεβασμό στον άνθρωπο, στα πλαίσια μιας αειφόρου ανάπτυξης.

Εμπιστοσύνη

Η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι το θεμέλιο κάθε υγιούς σχέσης. Η κατανόηση των αναγκών σας αποτελεί για εμάς πρώτη προτεραιότητα.  Μας κάνει περήφανους να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας γρήγορα και αποτελεσματικά.

Προσβλέπουμε σε μια ειλικρινή σχέση μαζί σας, εξασφαλίζοντας την αξιοπιστία και τη διαφάνεια σε κάθε αλληλεπίδραση.

Ομαδικότητα

Πιστεύουμε στη δύναμη της συλλογικής νοημοσύνης. Η συνεργασία μεταξύ συναδέλφων, τμημάτων και εταιρειών, στοχεύει στην ανάπτυξη ενός παραγωγικού περιβάλλοντος όπου όλοι  αξιοποιούν πλήρως τη δυναμική τους.

Ενθαρρύνουμε την ομαδικότητα, αφού η συνέργεια μεταξύ των μελών μιας ομάδας συμβάλλει στην ενεργή εξέλιξη νέων ιδεών και εν δυνάμει στην επιτυχία.

Υπευθυνότητα

Έχουμε ως βασική αξία μας τη μέριμνα απέναντι στην κοινωνία και τους φυσικούς πόρους. Θεωρούμε καθήκον μας να συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα στους καταναλωτές, τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες, και τον ίδιο μας τον εαυτό.

Τηρούμε στο ακέραιο τα πρότυπα ποιότητας και λειτουργούμε με γνώμονα την υγεία, την ασφάλεια και το σεβασμό στο περιβάλλον.