Προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας

nqg header0

                       domain 685 de domain 686 de domain 20556 de

Η CAPAROL είναι η μοναδική εταιρία παγκόσμια που για την παραγωγή χρωμάτων εξωτερικής χρήσης χρησιμοποιεί νανομόρια χαλαζία σε τρισδιάστατη δομή, παρόμοια με αυτή του διαμαντιού. Η δομή αυτή εξασφαλίζει την απαραίτητη σκληρότητα στο φιλμ του χρώματος με αποτέλεσμα να εξαλείφεται η θερμοπλαστικότητα, ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτό σημαίνει ότι μειώνεται σημαντικά η τάση να λερώνονται, δηλαδή η προσκόλληση σωματιδίων ρύπων, σκόνης, ακαθαρσιών, σπορίων. Οτιδήποτε επικαθίσει στην πρόσοψη σε σύντομο χρονικό διάστημα συμπαρασύρεται από τον αέρα ή τη βροχή. Οι προσόψεις παραμένουν καθαρές για μεγάλο χρονικό διάστημα με ζωηρές αναλλοίωτες αποχρώσεις.

Πρωτοποριακή βεντάλια Fassade A1

Fassadenfaecher A1

Η βεντάλια Fassade A1 αποτελείται από 500 μοναδικές αποχρώσεις οι οποίες προέρχονται από τη βασική βεντάλια 3D system plus. Οι αποχρώσεις αυτές είναι ειδικά επιλεγμένες για προσόψεις λόγω των ανόργανων χρωστικών που χρησιμοποιούνται. Όταν συνδυαστούν με τα προϊόντα νανοτεχνολογίας της Caparol, π.χ. είτε με το χρώμα εξωτερικής χρήσης AmphiSilan – NQZ είτε με τον έτοιμο προς χρήση οργανικό σοβά ThermoSan - NQZ, τότε επιτυγχάνεται η μέγιστη αντοχή σε ηλιακή ακτινοβολία και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Σύμφωνα με το Γερμανικό Κρατικό Φορέα BFS κατατάσσονται στην Κλάση Α1, δηλαδή χαρακτηρίζονται από το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας. Η κλάση Α1 προκύπτει από τον συνδυασμό της κατάταξης του συνδετικού μέσου (Κλάση Α) και των χρωστικών (Ομάδα 1).
Οι προσόψεις μετά από χρόνια θα φαίνονται φρεσκοβαμμένες με χρώματα λαμπερά και ζωηρά.

Υλικά Εξωτερικής Θερμομόνωσης ενισχυμένα με ανθρακονήματα

EditionCarbon DarkSide

Η CAPAROL έχει θέσει νέα πρότυπα στα Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης με τα προϊόντα ενισχυμένα με ανθρακονήματα, τα οποία προσδίδουν αντοχή στα χτυπήματα μεγαλύτερη των 60 Joules.
Τα πρωτοποριακά προϊόντα της σειράς CARBON Edition που για πρώτη φορά βγήκαν στην παραγωγή το 2007, τώρα εξελίχθηκαν σε Carbon Εdition Darkside: μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολύ σκούρες αποχρώσεις με φωτεινότητα μικρότερη των πέντε βαθμών σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. Αυτό είναι εφικτό γιατί τα προϊόντα της σειράς Carbon Edition Darkside κατατάσσονται στην Κλάση Α, δηλαδή υψηλή ποιότητα συνδετικού μέσου, σύμφωνα με τον Επίσημο Γερμανικό Κρατικό Φορέα BFS.
Τα προϊόντα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και σε ψηλά πολυώροφα κτίρια. Επιπλέον, παρέχουν αυξημένη προστασία από άλγη και μούχλα και δεν λεκιάζουν.